Kezdőlap írások A vizsgálat bizonyítékokkal szolgált arra, hogy a covid „vakcinák” V-AIDS-t okoznak

A vizsgálat bizonyítékokkal szolgált arra, hogy a covid „vakcinák” V-AIDS-t okoznak

1474
0

2022/02/17 szerző: szerkesztőség

(Ethan Huff, Natural News) Egyre több a bizonyíték arra nézve, hogy a Covid-19 ellen beoltott embereknél idővel kialakul a „vakcina által előidézett immunelégtelenség“, rövidítve V-AIDS betegség. Régebben már írtunk erről ebben a cikkben (tomto článku).

Az AIDS-hez hasonló megbetegedésről van szó, csak azzal a különbséggel, hogy míg az AIDS-et a HIV vírus okozza (állítólag, mert itt is vannak kétségek ‚pochybnosti‘), addig ebben az esetben az immunrendszer-összeomlás okának a covid elleni vakcinákat tekintik. Így ezen „vakcináknak“ (kísérleti génterápia) az egyik  legsúlyosabb hosszútávú mellékhatásairól lenne szó.

Mit tesznek a covid vakcinák az immunitással?

Lényegében a vakcinák az idő múlásával fokozatosan tönkreteszik az ember immunrendszerét, amelynek híján a későbbiekben az oltottak esélyesek arra, hogy esetükben súlyosabb lefolyású lesz bármilyen  fertőzés, még a banálisak is.

Itt tudatosítani kell egy fontos tényt. Itt nem arról van szó, hogy a vakcinák hatékonysága idővel csökken, mint ahogy egyesek állítják, hanem arról, hogy gyengül az immunrendszer egésze.

A vakcinák hatékonysága így negatív értéket vesz fel, ami a hatékonyságuk kifejezését illeti. Az adatok azt mutatják, hogy az immunrendszer védelmi képessége az oltás után csökken. Ez éppen ellenkező hatás, mint amivel a vakcináknak rendelkezniük kellene.

A vakcina +50%-os hatékonysága azt jelentené, hogy a teljesen oltottak 50%-kal nagyobb Covid-19 elleni védettséggel rendelkeznek, mint az oltatlanok“, mondja a Daily Expose, vagyis hogy a teljesen oltottaknak 50%-kal jobb az immunrendszerük a Covid-19 megbetegedés elleni harcban.

Csakhogy a vakcinák -50%-os hatékonysága azt jelentené, hogy az oltatlanok védettsége a coviddal szemben 50%-kal jobb, mint az oltottaké. Vagyis az oltottak immunrendszerének teljesítménye 50%-kal rosszabb, mint az oltatlanok természetes immunrendszeréé. Ez azt jelenti, hogy a covid elleni vakcinák károsították az immunrendszert.“.

Átlagosan a két oltást felvett oltott eredeti immunitásának már csupán 35%-val rendelkezik

A brit egészségbiztonsági hivatal (UKHSA)  vakcinákkal kapcsolatos heti jelentéseket tesz közzé, amelyek 4 hét „új esetekről“, kórházi kezelésre szorulókról és elhalálozásokról szóló adatait tartalmazzák foglalkoztatási státusz szerint.

A legutolsó jelentésük világosan mutatja, hogy az „új Covid-19 esetek“ előfordulásának aránya, azaz incidenciája, a legalacsonyabb az oltatlanok között és legmagasabb az oltottak között. A háromszor oltottak esetében az incidencia kétszeres az oltatlan népességhez viszonyítva és a kétszer oltottak esetében az incidencia már háromszoros!

Már csupán ezeknek az adatoknak is fokozott nyugtalanságot kellene kelteniük a legmegrögzöttebb oltáspártiak körében is“, mondja a Daily Expose.

A Pfizer saját vakcinahatékonysági képlete felhasználásával a Daily Expose kiszámolta, hogy a vakcinák hatékonysága átlagosan -183%. Ez letaglózó és fölöttébb nyugtalanító!

A vakcinák legalacsonyabb hatékonyságát a 40-49 közötti korosztálynál figyelték meg Angliában 2022 januárjában, ami -209,4% volt. Nem sokkal maradt mögöttük az 50-59 közötti korosztály sem,“ fűzi hozzá a Daily Expose portál.

A Nagybritanniából érkező jelentés ennél is továbbmegy és azt mutatja, hogy a teljesen oltottak negatív immunrendszer-teljesítménnyel rendelkeznek. Angliában egy átlagos, kétszer oltott ember eredeti immunrendszer-kapacitásának mindössze 35%-val rendelkezik immár, ami fokozatosan csökken.

Mit jelent ez?

Azt, hogy az oltottak jelenleg „már az utolsó erejükből futnak“, ami az immunrendszerük baktériumok, vírusok és rák elleni küzdelmét illeti.

A legrosszabbul a 40-49 közötti korcsoport áll, amely 2022.1.30-án eredeti immunrendszer-kapacitásának már csak 32,3 % -val rendelkezik. Ez bizonyíték arra, hogy a vakcinák (vakcíny) immunrndszer-károsodást okoznak, ami idővel lepusztul.

A Daily Expose portálon megjelent jelentés azt mutatja, hogy a valóságban a covid vakcinák halálozás megelőzési hatékonysága Angliában 2022.1.3-tól 2022.1.30-ig :

  • -110% a 80 évesek és a 80 év felettiek körében
  • -97% a 70-79 évesek között
  • -98,14% 18+ korosztály fölött

Hozzáférhető adatok szerint a teljesen oltott idős embereknél azóta lehetséges, hogy teljesen kifejlődött a V-AIDS. A 70-79 évesek immunrendszere (komplexen, nemcsak a covid ellen) cca 50,8%-ban működik, és a 80+ korosztály esetében csak 47,6%-ban.

2022. január 21-ig a teljesen oltottaknak statisztikailag kétszer nagyobb esélyük volt arra, hogy Covid-19-ben meghaljanak, mint az oltatlanoknak,” figyelmeztet a Daily Expose.

Mi már csak hozzáfűzzük, hogy ha az immunrendszer ilyen lepusztulása teljesen megmutatkozik és az oltottak tudatosítják, hogy mit követtek el ellenük, akkor a Covid-19 végrehajtóira és közvetítőire valószínűleg nem vár fényes jövő.

Autor: Ethan Huff, Forrás: naturalnews.comdailyexpose.uk, Feldolgozta: Badatel.net

Fordította: Zsámbok Piroska