Kezdőlap írások Elme – Karantén

Elme – Karantén

1153
0

Ne aggódj a karantén miatt, mert már régen abban vagy! Egyetlen valódi karantén létezik, ami nem más, mint az elméd. Bezárva tart, úgy irányít téged a saját programjai szerint, hogy észre sem veszed! Nem véletlenül van az, hogy nem az történik az életedben, amit szeretnél, és ahogy szeretnél, mert az elme dönti el, hogy mi legyen. Az elme valójában tőled teljesen függetlenül működik. Nem kell ehhez más, mint megfigyeld mi zajlik benned!

Mit csinál az elme?

Belegabalyodik mindenbe és nem tud többé ezektől a dolgoktól elvonatkoztatni.

Csak néhány dolgot említek:

Az elme belegabalyodik mindenbe, amit nem ért, de meg akar érteni.

Az elme belegabalyodik az örökös kíváncsiságba, érdeklődésbe, a különféle válaszokba, magyarázatokba, értelmezésekbe, nézőpontokba.

Az elme belegabalyodik a problémákba, amiket meg akar oldani, vagy amikről meg akar szabadulni.

Az elme belegabalyodik a konfliktusokba, vitákba, az igazságtalanságba, sérelmekbe, perekbe, jogi ügyekbe.

Az elme belegabalyodik a félelembe, amik az esetek többségében véltek és nem valósak, csak elképzeltek.

Az elme belegabalyodik párkapcsolatokba, emberi kapcsolatokba, amiktől pont emiatt nem szabadulhatsz.

Az elme belegabalyodik betegségeidbe, amik gyógyításával éveket, évtizedeket töltet el veled.

Az elme belegabalyodik mások rémtörténeteibe, dolgaiba.

Az elme belegabalyodik a spiritualitásba, hogy megtudd, ki az aki nem vagy és aki mindig is voltál.

Az elme belegabalyodik az életedbe és nem hagyja azt élni.

Az elme belegabalyodik a média által közölt dolgokba.

Az elme belegabalyodik a rengeteg, de főként az egymásnak ellentmondó információkba.

Az elme belegabalyodik mindenbe, mert nem akar hagyni nyugodni téged.

Az elme belegabalyodik a hazugságaidba.

Az elme belegabalyodik a tennivalóidba, az állandó tervezésbe, szervezésbe, a pénzügyeidbe.

Az elme belegabalyodik a megszokásaidba és a hiedelmeidbe.

Az elme rettenetesen belegabalyodik a különféle elmetechnikákba, az elme átprogramozásába, a hit- és hiedelemrendszerek csereberéjébe!

Az elme végül pedig belegabalyodik saját magába, mint a saját farkába harapó kígyó.

Ha elkezded ezt megfigyelni az elmédet, meg tudod pillantani, nyakon tudod csípni, le tudod fülelni azt a pillanatot, amikor éppen talál valamit, amibe éppen belegabalyodhat. Lásd meg, amikor elviszi a figyelmedet! Kapd el azt az erőt, ami irányítja a figyelmedet! Ha megvan, abba tud maradni!

Itt van most a koronavírus. Kezdd el figyelni, hogy hányszor gondolsz rá. Hányszor olvasol róla. Hányszor keresel valami híradást róla. Hányszor hozod szóba! Hányszor hallod ki a koronavírusól szóló dolgokat mások beszédjében, videóban, vagy bárhol. Nem nehéz megfigyelni, mert a csapból is ez folyik. Csak kezdd el meglátni ezt. Kezdd el figyelni magadat, de ne a testi tüneteket nézd, hogy vajon megbetegedtél-e, hanem azt kapd el, aki erre gondol állandóan! Az, aki erre gondol, az tőled független. Gyönyörűen le tudsz választódni az elmédről és ki tudsz jönni az elméd mentális börtönéből!

Hogy miért jó ez? Mert te nem az elméd vagy! Mert aki te vagy valójában, az túl van az elmén és megérinthetetlen ezen történések betegségek által! Aki megfigyeli az elmét, az már kívül van rajta! Aki meg tudja figyelni, az vagy te és megtapasztalhatod, hogy elérhetetlen vagy minden alacsonyrendű rezgésű érzelem, esemény, helyzet, kórokozó és gondolat számára! És ebben a felismerésben jelenléve nemcsak magadat, hanem a környezetedet is ebben a tiszta térben tudod tartani és a tudatosság, a tiszta szeretet erejével, energiájával védelmi burkot tudsz a tereddel a számukra is képezni!

NE ENGEDD BE A TUDATODBA A KORONAVÍRUST! Magától a járványra való ragacsos figyelem nem múlik el, neked kell ezt a figyelmet a tudatosság végtelen erejével magadtól megvonnod! Fordulj el a negatív hírektől és vedd vissza az életed felett az irányítást! Légy most jelen és légy tudatosan szeretetben, békében, nyugalomban! Ha magadért nem is, azokért tedd meg, akik fontosak a számodra!

Az események egyértelműen jelzik, hogy nem nagyon lehet ebben a rémálomban tovább aludni. A világ, amiben élünk az elme kivetülése. Ne legyél tovább a folyamatosan a tévedésben lévő elméd áldozata és bábja! A jóga, a meditáció, szatszangok nézése, mantrák, gyógyító frekvenciák hallgatása nagyon sokat tud segíteni most ebben!

Az elme természetes létállapota nem a folyamatos ingerlés, nem ez az őrület, ami van, hanem a csend, amely lehetővé teszi számára a tiszta tudat tükröződését. Ez az a mennyország, ami itt a Földön megélhető. Add meg ezt magadnak azzal, hogy addig gyakorolod az elméd elcsendesítését, amíg rá nem ébred a valódi természetére!

Horányi Ágnes

Forrás:

http://www.vntv.hu/2020/03/elme-karanten/